Geld opnemen met kredietcard van Mastercard

Maak nu contactloos geld opnemen in ATM met Mastercard

Empays Payment Systems heeft samen met Mastercard contactloze contante geldopnames bedacht in India. Samen met minder menselijk contact, zullen deze geldopnames zonder pinpas nu veiliger zijn tegen fraude en oplichting. Mastercard creditcard aanvragen kan op makkelijke manieren.

Het proces zal interoperabel zijn met elke Mastercard-lidbank, waardoor het een schaalbare optie is voor banken.

Amit de COVID-19 pandemie, een ziekte die zich verspreidt door het aanraken van geïnfecteerde mensen of oppervlakken, contactloze geldopnames aan geldautomaten in het land is een meesterlijke zet. Empays Payment Systems heeft samen met Mastercard contactloze contante geldopnames bedacht in India. Samen met minder menselijk contact, zullen deze geldopnames zonder pinpas nu veiliger zijn tegen fraude en oplichting. Empays Payment Systems India Pvt Ltd is een cloudgebaseerde betalingsoplossing.

Geld opnemen met visa card

Met deze samenwerking zal Empays het IMT-betalingssysteem upgraden en de vereisten van Mastercard Cardless ATM opnemen, waardoor EMV-geschikte contante geldopnames mogelijk worden. Creditcard van visa kan je ook opnemen.

Intrekking van een langlopende autoverzekering: helpt het autobezitters? Intrekking van een langlopende autoverzekering: helpt het de autobezitters? Worstelend met uw woningkrediet? Hier is een uitweg voor leners Worstel je met je woningkrediet? Hier is een uitweg voor leners

Het IMT-betalingssysteem voedt het grootste ATM-netwerk voor kaartloze geldopnames ter wereld. Het betalingssysteem is ook beschikbaar bij 40.000 geldautomaten in India. Het maakt gebruik van sms-technologie om geldopnames van deelnemende geldautomaten mogelijk te maken zonder fysiek contact met een kaart.

Om te beginnen zal de ‘Cardless ATM powered by Mastercard’ kaarthouders in staat stellen om de dichtstbijzijnde geactiveerde geldautomaat digitaal te lokaliseren en een opname te doen met hun bankapp door simpelweg een QR-code op de mobiele telefoon te scannen. Hiermee kunnen kaarthouders in 4 stappen geld opnemen bij hun dichtstbijzijnde ingeschakelde geldautomaat – Open de bank-app, scan QR op geldautomaat, verifieer het opnamebedrag op de bank-app en haal geld op bij geldautomaat. Het hele proces kan worden uitgevoerd zonder dat u een bankpas of creditcard fysiek in de geldautomaat hoeft te steken, waardoor onnodig contact tot een minimum wordt beperkt. Dit proces maakt het ook een schonere opnamemogelijkheid ten opzichte van reguliere geldopnames, vooral tijdens de huidige tijden van COVID-19.

Porush Singh, divisievoorzitter van Zuid-Azië, Mastercard: “Met ‘Cardless ATM powered by Mastercard’ kunnen gebruikers veilig geld opnemen door de noodzaak van het gebruik van een fysieke kaart of het aanraken van een pinpas voor geldautomaten volledig uit te sluiten. beveiliging van een EMV-transactie, waardoor mensen veilig, snel en gemakkelijk toegang hebben tot contant geld. ”

Het proces zal interoperabel zijn met elke Mastercard-lidbank, waardoor het een schaalbare optie is voor banken. India is het eerste land buiten de Verenigde Staten waar dit product voor klanten beschikbaar zal zijn.